نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟

بیشترین تصادفات موتورسیکلت‌ ها در کدام خیابان‌های پایتخت است؟

بیشترین تصادفات موتورسیکلت‌ ها در کدام خیابان‌های پایتخت است؟ رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۳۵ درصد تصادفات موتورسیکلت‌سواران در معابر اصلی پایتخت بوده و بیشترین آنها در خیابان‌های ولیعصر، شهیدرجایی و فداییان اسلام است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ احسان مومنی در گفت و گویی خبری زمان بیشترین تصادفات موتورسواران در تهران را اینگونه توضیح داد و اظهارداشت: با بررسی به عمل آمده از آمار تصادفات موتورسیکلت‌سواران بیشترین زمان وقوع تصادف موتورسواران نیز از ساعت ۱۹ عصر تا ۲۳ شب است.

وی خاطرنشان کرد: این تصادفات دقیقا در زمان تاریکی هوا که دید راننده موتورسیکلت هم کمتر می‌شود و همچنین راننده دچار خستگی ناشی از فعالیت‌های روزانه است، رخ می‌دهد.

سرهنگ مومنی ضمن توصیه‌هایی هم به موتورسیکلت‌سواران داشت و گفت: رانندگان موتورسیکلت در زمان تاریکی هوا حتما باید چراغ‌های موتورسیکلت خود را روشن کرده و از کلاه ایمنی و لباس دارای شب رنگ به جهت بهتر دیده شدن توسط رانندگان سایر وسایل نقلیه استفاده کنند.

مقصر ۶۵ درصد تخلفات موتورسیکلت‌سواران هستند

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه اظهار داشت: در ۶۵ درصد تصادفات موتورسواران خود راننده موتورسیکلت به علت تخلفات عدیده به عنوان مقصر حادثه به مراجع قضایی و شرکت‌های بیمه معرفی می‌شوند.

وی اظهار داشت: بنابراین به رانندگان موتورسیکلت‌ها توصیه می‌شود حتما از کلاه ایمنی استفاده کنند و خود را همانند سایر وسایل نقلیه مقید به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بدانند.

به گزارش ایرنا، براساس آمارهای موجود بیش از ۴ میلیون موتور شماره‌گذاری‌شده در تهران تردد دارند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار